Dóna-li la volta al món!

Ho sento, no et puc oferir un bitllet aroundtheworld, jo també pensava diferent al seguir l’enllaç, però d’això es tracta, de cridar l’atenció. I aquesta és la campanya d‘Intermón per tal de cridar l’atenció i fer difusió de diferents situacions arreu del món. Es tracta d’un viatge per a denunciar, sentir, protestar, sacsejar, compartir, somniar que un món millor és possible i que te tens les forces i les ganes de fer-ho realitat.

Proposen un joc per a cridar l’atenció i donar a conèixer diferents realitats i problemàtiques d’arreu del planeta. Viatges?

http://dalelavueltaalmundo.intermonoxfam.org/

2 thoughts on “Dóna-li la volta al món!

  1. una proposta molt interessant!
    serà qüestió d’anar-los seguint.

    em recorda, amb moltes diferències, els projectes del Setem, que cada any organitzen viatges a diferents països en vies de desenvolupament on un dels objectius principals és que un cop aquí se’n faci difusió (tot i que la idea és bona, li veig molts peròs)

  2. Ei, doncs si! els viatges de Setem també són una bona proposta que ara ja deuen estar en marxa els d’aquest estiu. Gent que hi ha anat en parla força bé i estaven contents de l’experiència viscuda!!

    Salutacions!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas